Wat en hoe - Buurtwandelen

Wat en hoe

Wat is buurtwandelen
en hoe werkt het?

Met Buurtwandelen wil ik mijn passie voor de natuur en de wereld om ons heen delen met zo veel mogelijk mensen. Om hen ook die dagelijkse BuitenBoost te geven. Leuke en mooie dagelijkse geluksmomentjes in je eigen buurt of omgeving. En een stimulans voor een gezonde beweging. 

Met een maandelijks abonnement krijg je elke maand een nieuwe themaroute in je eigen buurt, en iedere dag een leuke tip in je mailbox over wat je vandaag op je route kan zien. 

Als je dat wil, kan je lid worden van een besloten Facebookgroep. Hier wissel je ervaringen, foto’s en tips met medewandelaars uit.

De eerste buurtwandelingen zijn in Haarlem, omdat ik daar woon. In andere steden wil ik samen met enthousiaste wandelaars, routemakers, natuurkenners, natuur- en stadsgidsen het aanbod  snel uitbreiden.

Wil je ook je passie voor natuur en eventueel (cultuur)geschiedenis delen én daarmee wat verdienen, lees hier meer. 

Daarnaast wil ik gaan kijken of er ook organisaties zijn die dit initiatief willen steunen, voorbeeld door voor hun mensen, leden of werknemers het abonnement goedkoper of gratis te maken.

Denk aan de bedrijven en organisaties waar je in dienst ben, maar ook zorgverzekeringen, gemeenten, Arbodiensten etc. 

Wil je jouw kennis over natuur en jouw buurt ook delen of misschien met jouw organisatie of bedrijf dit initiatief steunen, neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek! Wil je meer over mij weten, kijk dan hier.

Buurtwandelen Haarlem Zuid en de Hout

Woon je in het zuid(westen) van Haarlem, dan kan je meteen op pad! Buurtwandelen Haarlem is in januari 2021 gestart met een groeiende groep enthousiaste leden. Klik hieronder voor meer informatie.

Buurtwandelen andere steden

In samenwerking met andere enthousiaste wandelaars, routemakers, natuurkenners en geschiedenisgekken wil ik het aanbod aan buurtwandelingen snel uitbreiden.