lid worden - Buurtwandelen

Word lid en ontdek je buurt

Als je lid wordt van Buurtwandelen Haarlem krijg je om de dag inspiratie in je mailbox en elke twee maanden een nieuwe route!

Zodat het nooit saai wordt en je blijft wandelen en genieten!

Wandelen maakt je gezond, blijer en creatiever

En nog veel meer: beter slapen, minder stress en burnout, minder depressie, minder hart- en vaatziekten, kleiner risico op darm- en borstkanker en vroegtijdig overlijden. En we worden er socialer van. Wandelen zou als medicijn voorgeschreven moeten worden!

En het is nog eens leuk ook! Met dagelijkse inspiratie en allerlei verschillende routes maak je het voor jezelf nog leuker!

Beleef iets nieuws en ontdek je eigen buurt!

Met Buurtwandelen ontdek je iedere dag weer nieuwe dingen in je buurt in Haarlem, waardoor het nooit gaat vervelen en je het makkelijk volhoudt.  Je leert de stadsnatuur in je buurt kennen, maar ook de geschiedenis. Mooie pareltjes waar je anders waarschijnlijk zomaar aan voorbij loopt.

Buurtwandelen geeft je net die dagelijkse stimulans en inspiratie om er toch even op uit te gaan.

En als je het een paar keer hebt gedaan, dan merk je dat je met nieuwe energie terugkomt. De tijd dat je aan de wandel was, blijkt een investering in energie en focus en je kijkt weer fris tegen de taken aan die gedaan moeten worden. 

Het is een abonnement waarbij je elke 2 maanden een nieuwe route in de buurt krijgt, en 4 keer per week inspiratie en tips krijgt over wat er op je route te zien is.

Daarnaast krijg je, als je dat wil, toegang tot een besloten Facebookgroep. Daar kan je ervaringen uitwisselen en vragen stellen over wat je gezien hebt onderweg. Ook kan je, als je dat wil, afspreken met mede-buurtgenoten om samen te wandelen.

Dus als je in Haarlem woont, kom erbij! 

PS LID WORDEN KAN HELAAS NIET MEER

MET INGANG VAN 1 JUNI 2021 BEN IK GESTOPT MET BUURTWANDELEN.

JE KAN NOG WEL ROUTEBOEKJES KOPEN IN DE WINKEL

 

Wat maakt Buurtwandelen anders?

Je denkt misschien: ik kan zelf ook wel een rondje door mijn buurt gaan lopen, daar heb ik Buurtwandelen niet bij nodig! 

Dat klopt! Maar met Buurtwandelen maak je het wel veel leuker, en ontdek en beleef je nog eens wat. Waardoor je het gemakkelijker volhoudt!

En doordat je dagelijks een mail in je in-box krijgt, met steeds weer nieuwe interessante info over de natuur en de geschiedenis van je eigen buurt, blijf je ook op lange termijn gemotiveerd. Zodat je jezelf lekker fit loopt door deze lastige tijden! En heel belangrijk: dat je jezelf de tijd blijft gunnen om er even tussenuit te gaan, even een adempauze in je hectische bestaan. 

Buurtwandelen is 5 euro per maand (bij een maandelijks abonnement), dat is 17 cent per dag. Gun jezelf voor 17 cent die dagelijkse glimlach door iets leuks ontdekken in je eigen buurt. 

Heb je nog twijfels?

Mocht je nog twijfelen over wat Buurtwandelen kan brengen, dan kan ik je op twee manieren helpen:

  1. Schrijf je hier  in om gratis en vrijblijvend kennis te maken. Je kan dan meteen de route ‘Voorjaarsbloeiers in de Haarlemmerhout’ downloaden. Daarnaast krijg je nog een aantal inspiratiemails en een wekelijkse Buitenboost-mail om gemotiveerd te houden om te blijven wandelen in jouw buurt.  Daarnaast krijg 
  2. Als je lid wordt, kan je binnen 7 dagen je lidmaatschap opzeggen, waarna ik je het bedrag weer terugstort.

Dus gun je zelf nieuwe inspiratie en energie voor slechts 33 cent per dag!