Buurtwandelen Haarlem - Buurtwandelen

Buurtwandelen Haarlem

Geniet van het voorjaar en leer de natuur in je buurt kennen!

Het is nu prachtig buiten! Gun jezelf een frisse neus, ontspanning en mooie momenten. Ga er meteen op uit met deze prachtige voorjaarsroute!

De PDF van deze route kan je hieronder direct gratis downloaden. De wandeling start bij De Stookkamer, naast de Vomar in de Stephensonstraat, maar je kan hem ook op een ander punt oppakken. De route is 5 kilometer, dus je doet er ongeveer anderhalf uur over. Je kan hem ook inkorten tot 4 kilometer (ongeveer een uur).  Onderweg kan je op meerdere plekken even stoppen voor een koffie-to-go of iets anders lekkers.

In deze route leer je 21 verschillende voorjaarsbloeiers kennen, waarvan je een deel misschien nog niet kent. En je krijgt interessante info over deze bloemen, op een leuke en makkelijke manier gepresenteerd in een mooi en handzaam klein boekje. 

Dus ga meteen op pad en download de route hieronder! 

Het is een PDF die je zelf kan printen. Wil je een gedrukte versie? Die is vanaf 20 april hier te koop voor €2,75.

Je kan natuurlijk ook meteen lid worden. Dan krijg je elke twee maanden een nieuwe route. Een leuk, mooi en handzaam routeboekje (minimaal 24 p.) in jouw brievenbus. Plus om de dag een inspiratiemail van wat er dan in je buurt is te zien.

Vul hier je naam en mailadres in om de route te downloaden

Typ hier je naam en mailadres en je kan de route meteen downloaden. Het is een PDF die je zelf kan printen. De komende dagen krijg je nog een paar mailtjes om je te inspireren en daarnaast krijg je een wekelijkse Buitenboost-mail. Je kan je op elk moment weer uitschrijven voor de mails.

    Lees de privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van jouw gegevens.

Wat anderen zeggen....